Sweel blijft ongeslagen: gelijkspel tegen Schoonebeek

Sweel heeft zondagmiddag op eigen veld met 1-1 gelijkgespeeld tegen Schoonebeek.

In een levendige wedstrijd kwamen de bezoekers in de eerste helft via Leon Steffens op 0-1. Sweel zette de jacht in op de gelijkmaker en kort voor rust knikte Jorrit Reuvers uit een hoekschop van Wouter van der Veen de 1-1 tegen de touwen.

Hoewel er zeker in de tweede helft genoeg gebeurde op het strijdtoneel, vielen er geen doelpunten meer.

Sweel heeft nu 41 punten, twee meer dan Twedo, dat zondagmiddag met 1-4 zegevierde bij SVV’04. Sc Erica speelde gelijk tegen Titan en staat derde met 36 punten.

Sweel en Sc Erica hebben beide een inhaalduel tegoed. Deze partij staat komende zondag op ’t Alterbarg op het programma.

Foto’s : Gerda Looije