Sweel start seizoen met thuiszege

Sweel is het nieuwe seizoen zondagmiddag begonnen met een nipte 1-0 zege op SVV’04.

De bezoekers uit Schoonebeek gaven direct hoog druk, maar Sweel voetbalde er telkens goed onderuit. Het leverde weinig kansen op en voor het publiek was er weinig spektakel voor de beide doelen. Uiteindelijk kwam Stein Jansen door op het middenveld. Hij stak Sven Witte weg en die schoot in de verre hoek raak

In de tweede helft een herhaling van zetten. SVV’04 zette nog hoger druk, maar creëerde weinig. Sweel hield zich goed staande. In de 75e minuut kwam Kelvin Zwiers 1 op 1 met de keeper van SVV-04 en werd gevloerd. De doelman werd met rood van het veld gezonden en voor Sweel was het zaak om met drie punten op zak de wedstrijd gecontroleerd uit te spelen: 1-0 winst.